Uni.

Har föreläsning om tröst och trygghet. Det jag har lärt mig hittills är att mamma ger mig tröst och trygghet. Som om jag inte visste det innan. Min mamma är och kommer alltid vara min trygghet. <3


Tenta plugg på G!

Sitter nu och pluggar farmalogi för fulla muggar. Har tenta på fredag och det känns faktiskt ganska bra fast att jag inte har pluggat så mycket. Det är bara ren fakta att plugga in liksom. Inte som alla andra tentor där man ska försöka fatta allt och alla sammanhang mellan allt. Nu är det bara läkemedel. Det är inte så mycket sammanhang i det utan Det bara är.

Mitt liv går på ett rullande band känns det som. Dagarna går nästan in i varandra. Plugga efter plugg efter jobb osv.

Hoppas på att det blir ändring på det snart för detta tär på en ganska rejält.


Puss o kram


Jobba

Sitter på jobbet nu och har rast ännu en helg. Men nästa helg har jag bestämt mig för att faktiskt ha helg. Minns liksom inte när jag hade helg sist. På veckorna pluggar jag och på helgerna jobbar jag. Jag hoppas även på att min bäste vän Linnea kommer och hälsar på. Det skulle ju vara kanon skoj!

Ikväll får jag träffa min andra halva, min bättre hälft om jag själv får säga det. Han är den vackraste människan jag träffat. Tänker verkligen på allt och alla. Han är helt underbar!


Ensam

Ligger hemma i min säng nu, utan mitt hjärta. Min alldeles egna superhjälte. Han är iväg på sabaton kryssning med sina vänner. Är grymt avundsjuk på honom! Det känns väldigt tom här utan honom, det känns verkligen att han inte är här. Tiden så så sjuk mycket långsammare och jag funderar på vad jag gjorde innan jag träffade honom. Han är verkligen min solstråle!

Puss och kram


RSS 2.0